Nézd meg munkáimat 360° panorámaképeken

Mintha Te is ott lennél...

Mogyoródi álmennyezet 360° panoráma

Ebben a mogyoródi házban a mozi élményé a főszerep.

Az álmennyezetbe egyedi megoldások lettek beépítve: projektor tartó, projektor vászon, hangfalak, LED szalag, LED spot lámpák, karnistakarók

 A hangulatvilágítást LED szalag biztosítja, a fő fényeket LED-es spot lámpákkal oldottuk meg.

 

A nappali részt le lehet választani a konyhától egy elektromos függönnyel, aminek karnistakarót alakítottam ki a mennyezetben, ezzel megteremtve a modern hatást.

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy

Óbudai panel nappali – 360° panoráma

Ebben a lakásban egy olyan fiatal pár költözött be, akiknek a fő szempont volt, hogy egy otthonos térben mozogjanak, ami nem emlékezteti őket minden nap arra, hogy panel lakásba tértek haza.

 

Itt alacsony költségvetésű, de dekoratív megoldásokkal oldottam meg az amúgy alacsony belmagasságú lakást. Az eredeti mennyezet széleire egy alacsony profilú dekor gipszkarton elem került. A felület tapétázott és középre kapott egy gipszkarton díszítést ami festve lett. A mennyezeti díszbe lettek beépítve a LED panelok, amik adják a fő világítást. Az ablakoknál karnisdobozolás van, hogy ne lássad a karnist és a függöny tartó csipeszeket. Az étkező asztal is itt kapott helyet, aminek a világítás részét két darab beépített gipszkartondísz elembe helyeztem el.

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy

Óbudai panel hálószoba – 360° panoráma

A mennyezeti világítás itt is gondot okozott volna, ha nincs gipszkarton. Körben a mennyezeti részen, lebegő gipszkarton díszítésbe helyeztem el a LED világító testeket. Az ablaknál, karnis részére kialakított dobozolás található, hogy a függöny csipeszek és a karnis is takarva legyen. Maga a gipszkarton mennyezeti díszítés kapott még, egy 10 cm széles egy centiméteres díszítő csíkot.

 

Ágy mögötti részen egy falborítást építettem, gipszkarton csíkokkal, és festéssel lett kiemelve .

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy

Óbudai panel előszoba – 360° panoráma

Panel lakás mennyezetére nem egyszerű világítást tenni. Alacsony profilú mennyezeti gipszkarton elemmel, és benne elhelyezett LED panelokkal lett fiatalossá téve az előszoba.

A régi fa borítású levegőztető helyére gipszkarton falat építettem, így szép festett felületet kaphatott. Az alacsony mennyezeti gipszkarton profilt úgy alakítottam, mintha csak lebegne az eredeti mennyezettől. Ettől a megoldástól vált olyan könnyűvé és abszolút nem lett hivalkodóvá.

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy

Nagytarcsa nappali – 360° panoráma

Ebben a lakásban a TV és az étkező asztal kapott főszerepet.
A TV média fal egyszerű és ennek ellenére igen hatásos a kék színű LED háttérvilágítással.
A tulajdonosok elmondása alapján akkor is szívesen használják a háttérvilágítást, ha éppen nem tévéznek.
Tévézésnél szinte soha nem felejtik bekapcsolni a kék színű világítást, szerintük igazi mozi élményt kölcsönöz a lakásba.
Az étkező asztal mögött egy megszakított falat építettem.
Érdekes, hogy nem egy bonyolult design, de minden vendég kedvenc eleme lett: “Hát ez meg itt micsoda?” Dejó (kérdésekkel érkeznek a lakásba)
A kihagyott falrész belső része a a padlóval megegyező szalagparkettát kapott, amit egy fehér LED fénnyel tettem még hangsúlyosabbá.
A mennyezet kialakításánál fő szempont volt, hogy ne legyen nagyon nyomott a mennyezeti rész, mivel a lakás
belmagassága csak 2,5 m. Ezért nagy részben síkfelületet alakítottam ki ,ahol a fő világításokat LED panelokkal
oldottam meg. Ne legyen olyan egysíkú a mennyezet, ezért a plafon szélein körbe futtatott rejtett dobozolást terveztem.
Ha igazán nem szeretnél hivalkodni , de másnak látszani igen, akkor ilyen és ehhez hasonló megoldásokat javasolok neked is!

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy

Nagytarcsa dolgozó szoba – 360° panoráma

Ebben a gardrób szobában a szekrény kapta a fő hangsúlyt. Köré kellett kialakítani a világítást és design munkát. A szekrény köré egy gipszkarton fal épült.

 

A mennyezetre diszkrét mennyezetdíszítés, LED panelok és a karnis részére kihagyott sziget került. Álmennyezeti díszítés tette teljesen egyedivé a szoba hangulatát. A szobába becsempésztünk egy falfülkét is ami egy régebbi munkát takar el.

 

Klikk a lenti gombra és nézz körül Te is 360°-ban

yyy